Sy nk berpisah dgn suami tapi dia xnk lepaskan..

Go down

Sy nk berpisah dgn suami tapi dia xnk lepaskan..

Post  yumi on Wed Mar 06, 2013 11:40 pm

saya nak berpisah debgan suami di sebabkan masalah yang x dpat di selesaikan lg...hidup saya tertekan setiap hari sebab dia xnk lepaskan saya...sy dah berpindah keluar dari rumah dia dan xnk tanggung dosa sbb tdk menjalankn tjwab sbagai isteri. apa yang patut saya lakukan agar dia melepaskan saya. Bagaimana cara untuk saya mendapatkan khidmat jabatan agama?

yumi

Posts : 1
Join date : 06/03/2013

View user profile

Back to top Go down

Re: Sy nk berpisah dgn suami tapi dia xnk lepaskan..

Post  siti z. 292 on Sun Sep 08, 2013 10:36 am

ASSALAMMUALAIKUM,,SALAM SEJAHTERA,

mesti ada sebb dan hikmah setiap apa yg berlaku kan? dan kenapa suami xmahu lepaskan anda? sebb di mata dia , dia melihat anda isterinya yang dia sgt sgt sayang. orang yang disayang mesti xsedar atas perasaan si peyayang itu.


my dear sis, sebagai hambaNYa sy mohon anda muhasabah kembali . Nilaikan diri kita semua apa yang pernah kita lakukan..mengapa kita lakukan yang sedemikian kepada suami..apakah kita juga telah menjalankan tanggungjawab pada ALLAH sebaiknya? jgnkan kerana kita ikutkan kehendak diri masa ini, kita akan menyesal pada masa akan datang..maksudnya sekali penceraian itu berlaku kita pasti akan rasa menyesal atas tindakan kita itu nnt. carilah jalan yang paling baik antara kalian. jadikan penceraian hanya last decision okay .

siti z. 292

Posts : 4
Join date : 07/09/2013
Age : 30
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum